King's Cottage Huso Lodge Exterior

King’s Cottage (20 pers.)

20 gjester  7 soverom    4 bad    5 toalett
3 peis/vedovner    1 badestamp & badstue

Nyrenovert storhytte med romslig kjøkken for sosial matlaging og en intim spisestue med peis og en TV-stue for å roe ned etter en aktiv dag ute.

Kjøkkenet har direkte utgang til en utendørs terrasse med utegrill og eksklusiv vedfyrt tønnebadstue og badestamp.

Mer info & priser

Lakeview Cottage Huso Lodge Exterior

Lakeview Cottage (12 pers.)

12 gjester  6 soverom    2 bad    2 toalett
1 peis    1 badestamp & badstue

Laftet hytte idyllisk plassert i urørt og vakker natur med naturskjønn utsikt. Hytta har 3 store oppholdsrom: spisestue / peisestue, lun TV-stue og et lite biblioteket med utsikt og vedovn for gjester som ønsker å trekke seg tilbake.

Fra biblioteket nåes den store terrassen med utsikt over dalen og hvor utsikten også kan nytes fra den vedfyrte badestampen og tønnebadstuen.

Mer info & priser

Vikinghouse Cottage Huso Lodge Interior

Viking House (30 pers)

30 gjester  13 soverom    3 bad    3 toalett
1 peis    1 badestamp & badstue

Vikinghuset er et vikingtidsinspirert langhus med torvtak som skjermer bygningen i naturen. Hytta har et moderne kjøkken med flere kjøleskap, komfyrer og oppvaskmaskiner.

Spisestuen er utformet som langhus fra vikingtiden. Peisestuen har uhindret utsikt over innsjøen ved siden av og direkte utgang til en vidstrakt terrasse for utendørs sammenkomster hvor også den vedfyrt tønnebadstuen og badestampen kan nytes.

Mer info & priser

Queen's Cottage Huso Lodge Exterior

Queen’s Cottage (15 pers.)

15 gjester  7 soverom    2 bad    2 toalett
1 peis    1 badestamp & badstue

Hytta er den opprinnelige Hallingstua fra Huso gård som har to store oppholdsrom: en lun peisestue med sofagruppe og et stemningsfult og bodega-aktig kjøkken med langbord som inviterer til både god mat og drikke.

Mer info & priser

Stablehouse Cottage Huso Lodge Exterior

Stable House (16 pers.)

16 gjester  8 soverom    2 bad    2 toalett
1 peis    1 badestamp & badstue

Hytta tilbyr mange soverom og ble nylig renovert for å ha et åpent kjøkken, stue og spisestue, perfekt for å tilbringe kvalitetstid sammen som med venner og familie. Det er utendørs badestamp og badstue tilknyttet hytta.

Mer info & priser

Betingelser (*)

Alle priser er inkl. mva, sluttrengjøring, strøm og ved. Sikkerhetsdepositum tilbakebetales etter utsjekk med mindre det er hærverk eller kreves ekstraordinær sluttrengjøring. Depositum refunderes ikke.