Vinter på Huso Lodge: Tønnebadstuer, badestamper og isbad venter!

Kom til Huso Lodge og opplev naturen i sin råeste form. Mens du koser deg med varm kaffe, ulltepper og godt selskap rundt bålet, lokker utsikten over skogen og innsjøen ut av stuevinduene deg snart ut til nysgjerrighetene som omgir deg. En tønnebadstue venter på din vedfyring. Når du går inn og kikker ut gjennom fiskeøyelinsen, begynner plutselig ukens, månedens eller årets stress å forsvinne. Du trekker pusten. Du slapper av. Du gir slipp. Og så legger du merke til ishullet i innsjøen bare noen få skritt nedenfor. Du tipper tåen ut for å få en bedre titt og innser "hvorfor ikke!". Du hopper og stuper. For et kick! Blodet ditt pumper. Musklene dine utvider seg. Og så senker roen seg. Sinnet ditt klarner, og det er en stillhet som oppsluker ditt vesen. Etter mange dype åndedrag er kroppen din klar for varme igjen. Du går ut, og noen skritt unna venter en utendørs vedfyrt badestamp på deg. Du lukker øynene, dypper deg ned, puster dypt inn igjen, og når du åpner øynene til en ren utsikt over uberørt skog, vet du at du har ankommet.

Velkommen til Huso Lodge & Farm!