King's Cottage: Lytt til historiene

Noen steder forteller oss historier. Historier om mennesker, steder, historie og kultur for hele nasjonen. Bli med oss til Kongens hytte. På åsen omgitt av innsjø og skog, med en storslått utsikt over Skogshornfjellet, vil du kjenne hvor røttene dine er.

Et sted å være

Siden eldgamle tider har vi blitt formet av naturlover som vi ikke kan ignorere. Derfor bestemte vi oss for å invitere historien inn i hyttene våre, og samtidig nyte alle det 21. århundrets bekvemmeligheter.
Dette hadde vi i tankene da vi renoverte hytta i samarbeid med en prisbelønt interiørdesigner fra New York. Nå, etter renovering, kombinerer en original norsk trehytte moderne minimalisme i soverom og galleriutstilling i felles rom. Vi har innlemmet alle gjenstandene som er knyttet til hyttens historie - originale malerier, gamle fotografier og også unike stykker, som en klokke i gangen. Takket være dette får du muligheten til å leve historien med hytta.

Mest sannsynlig for

King's Cottage tilbyr et vell av privatliv. Ligger lenger opp i åsen fra hovedhuset Huso Lodge, vil bare uberørt natur være ditt selskap. Selv om Hemsedal er en velkjent feriedestinasjon, er en stor fordel med King's Cottage beliggenheten 20 minutter utenfor byen, noe som gjør at du kan nyte de skandinaviske Alpene uten folkemengdene. 

Hva du skal gjøre

Eventyr ute om dagen og samling inne om natten, når som helst på året. Dette er akkurat det som beskriver hytta best. Du vil ikke være i stand til å telle alle tur-, sykkel- og langrennsløyper som ligger rundt din nye basecamp. Norsk vinter assosieres med en oppvarmet badstue og et utendørs boblebad. Norsk sommer assosieres med en ren innsjø som tilbyr avkjøling etter en krevende sportsprestasjon.
Utsikten over Skogshorn-fjellet vil ikke gi deg ro før du klatrer på toppen. Familier og turgåere velger vanligvis østsiden som ikke krever klatring, på den annen side vil klatrere forelske seg i fjellets sørvegger. Skogshorn er også en del av Hemsedal Top 20, så hvis du er interessert i fotturer, anbefaler vi deg å nå flere topper i området.
To sørvendte terrasser vil overbevise deg om å nyte øyeblikk av fred rett utenfor døren til hytta. Terrassen tilbyr avkjøling eller oppvarming av utendørs boblebad etter en badstue, eller for yogaøkter og andre gruppeaktiviteter. Terrassen i andre etasje er utstyrt med utemøbler og en grill for å nyte tiden med dine kjære.
Hvis du vil ta med deg en virkelig unik opplevelse hjem fra Hemsedal, kan du prøve en av utendørsaktivitetene som stedet tilbyr. Om sommeren kan du prøve fluefiske, Via Ferrata eller elvesnorkling, mens om vinteren anbefaler vi isklatring, snøscooterkjøring eller hesteslede. Hvis du vil glede barna dine, kan du prøve ridning eller hundekjøring.

Alt du trenger

  • Romslig privat parkering
  • 2 toaletter, 2 dusjer pluss 2 bad (toalett og dusj) 
  • Fullt utstyrt kjøkken i walk-in-kjøleskapet, to komfyrer og ovner og alle nødvendige apparater.
  • Stue utstyrt med peis, 65-tommers TV og et stort bord for både å spise eller jobbe.
  • Sever soverom. Fire soverom med to enkeltsenger (kan kombineres til en dobbeltseng) og 3 soverom med fire enkeltsenger (to av dem kan kombineres til en dobbeltseng). Alle soverommene har kleshengere i tre.